Parkinson Radio Parkies

Laat jouw stem horen 

Dj Bart

 

Mail: dj Bart

  Ik ben er ingegroeid met m’n broer die DJ was, op allerhande feestelijkheden. Bv. Te Lichtervelde ‘De Cryzilove’, als ook deed hij vroeger ook mee  aan ‘Het Kampioenschap van België in DJ’. Waar hij als 1ste uit kwam.

Zo was ik op m’n 15 jarige leeftijd al in contact gekomen met allerhande zangers(essen), wandt in der tijd ging ik véél naar fanbals, van streekzangers.

Ik heb ook op m’n 16de was ik beginnen te draaien op een vrije radio, waar toe ik snel uitgegroeid ben, om te gaan draaien op allerhande feestelijkheden. Bv: huwelijken, fanbals, kampioenvieringen of met Oude Jaarsavond.

Met ‘Oude Jaarsavond zat ik jarenlang in een zaak te ‘Roeselare-Beveren’, waar het in de vroege uurtjes was, wanneer ik maar naar huis ging (Soms 8u). Je moet weten, als je gedaan hebt met draaien, moet je nog afbreken ook. Ze waren daar zo tevreden van mij, dat ik metteen het terug kreeg voor volgend jaar.

Deze keer had ik ook al dikwijls gezongen, en met succes. Ze zeiden zelf tegen m’n vrienden, m’n ouders en ikzelf. Waarom doet hij niet even mee aan een talentenjacht op TV. Zo gezegt, zo gedaan. Toen ze voor de éérste maal op VTM uitkwamen met ‘Idolen’, scheef ik mij weldegelijk in. Waaronder ‘Natalia, Wim Souterd, Peter,… zelf zaten. Toffe collega’s. Ik was er jammer genoeg niet bij. Maar uit de zovéél inzendingen, er maar uitkomen als 30ste, dat is toch ook al iets, vindt ik toch. Ik zelf heb 3maal mogen gaan, en de 3maal waren een grote belevenis, en een vrij grotere kennen van Technick, Zang, enz…

Nu heb ik een eigen cd uit, met covers en eigen gescheven nr., waaronder ‘Dank U Wel’,…

Muziek zit wel degelijk in mij. Wand als ik geen muziek rond mij heb, gaat het niet. Dat kunnen erveel mensen zeggen. Ik sta op met muziek, en ga terug slapen met muziek.

Vandaar ze mij ook gevraagd hebben, waarom neem je even zelf een CD op, met covers en eigen geschreven nr. Vandaar komt het dus dat ze mij bekroont hebben van DJ tot zanger.

Vandaar ze mij ook gevraagd hebben, om mee te draaien aan de web-radio. En natuurlijk zei ik metteen ‘JA’. Waarvoor m’n DANK woordje aan Jean-Paul, de stichter van de web-radio. Nogmaals MERCI.

DJ Bart Van Loo

Ledenzone

Radio Player-klik op PLAY


Google Translator

Uitzending gemist ?

TuneIn RadioParkies

 

Twitter Tweet Button

Facebook Like Button

Aankomende evenementen

Thursday, Jul 19 at 2:00 PM - 6:00 PM
Saturday, Jul 21 at 2:00 PM - 7:00 PM
Wednesday, Aug 1 at 2:00 PM - 4:00 PM
Wednesday, Aug 1 at 7:30 PM - 9:00 PM

Recent Blog Entries

by parkies | 0 comments
by parkies | 0 comments
by parkies | 1 comment

Recent Forum Posts

by carine 2 weeks ago
by carine 3 weeks ago
by carine 3 weeks ago

Scan website QR-code

contact

vzw.PRP Group

Strombeek-Beverselaan 102

1860 Meise

België

Tel+Fax : 0032(0)2 270 37 61 

Sms : 0032(0)497 423 479

Mail : parkies@live.be

Skype : radio.parkies

Bank : BE96 1430 9615 6205 

BIC :  GEBABEBB

Newest Members