Parkinson Radio Parkies

Laat jouw stem horen 

Forums

Post Reply
Forum Home > Jouw verhaal > nieuwe bezems, vervolg

Ineke
Moderator
Posts: 380


Twee weken terug kreeg ik op de dbs-afstandsbediening de melding ‘ERI’. Dat betekent direct de neuroloog bellen en een afspraak maken voor vervanging van de batterij. Maar zo simpel dat ging in Leuven, zo lang duurt dat nu. Maar in Leuven kende men mij al jaren en in Nederland moet ik nog kennismaken met velen. Vandaag kennisgemaakt met de neurochirurg die al op de hoogte was van mijn komst. Want wat bleek; hij was ingeseind door de neurochirurg die in 2009 assisteerde bij de dbs-implantatie. Zo 1 à 2x per jaar mailt deze man om te vragen hoe het gaat en blijkbaar hebben zij regelmatig contact en was mijn komst al aangekondigd. Dat iemand na zoveel jaar nog wil weten hoe zijn patiënt het maakt vind ik wel bijzonder en stel het zeer op prijs.

De bewuste arts is ook teruggekeerd naar Nederland en spijtig genoeg kon hij niet mijn behandelaar worden wegens te ver weg.

Als de nieuwe batterij is geplaatst kan de neuroloog de instellingen vanaf het nulpunt gaan regelen. Ik hoop dat ze de juiste fine-tuning vind, want het stappen gaat heel slecht. Dat is een straf voor mij, want ik wandel zo graag. Niet zo lang geleden moest ik een bepaalde afstand afleggen en ik heb toen elke lantaarnpaal omhelst; zeer vermoeiend en ook valangst was aanwezig. Het zal een raar gezicht geweest zijn waar ik achteraf wel om kan lachen.


--


June 12, 2017 at 4:31 PM Flag Quote & Reply

carine
Moderator
Posts: 765
oei ineke,inderdaad nie plezant ik kan er ook van meespreken,het stappen vlot bij mij ook nie zo goe,soms denk ik ,als ik roekeloze mensen zie ,waarom zei niet en ik wel ,maja alles heeft zijn reden zeker x
June 13, 2017 at 5:54 AM Flag Quote & Reply

You must login to post.