Parkinson Radio Parkies

Laat jouw stem horen 

Forums

Post Reply
Forum Home > Het Leven zoals het is > een beetje depressie?

carine
Moderator
Posts: 765
ja,het overkomt ook de positievelingen wel eens,k zit hier sinds gisteren in olv aalst,en toch wel een beetje opgelucht ook,ik had reeds enkele maanden zoveel last en zoveel hints gegeven ,dat ik blij ben dat er toch iemand luistert want op den duur denk je dat het bij jezelf ligt eigelijk,mijn kine had zelfs brief geschreven samen met mij ,om de punten te benadrukken,je zit op den duur in een virtuele cirkel,pijn,angst om te denken,wat heb ik nu weer,ligt het aan mij,dat ik denk dat ik pijn heb,constant slapen,doe ik ook,misschien om niet te moeten denken,ik weet niet wat ik moet denken,eigelijk,pffffff ,maar we geven nog nie op,alee da hoop ik toch xx
February 27, 2017 at 5:17 AM Flag Quote & Reply

Ineke
Moderator
Posts: 380

Herkenbaar Carine; maar toegeven is toch moeilijk, je wil niet dat men denkt dat je om aandacht vraagt. Dat is vaak de eerste reactie terwijl een depressie echt een ziekte is.

Ook ik zit er een beetje doorheen. Sinds mijn val op 13 november, met de gebroken schouder als resultaat, ben ik nog niet pijnvrij geweest en ik durf weleens te denken dat het niet meer goedkomt..  

Maar we moeten dooor hè, willen of niet. Ik hoop dat men jou adequaat kan behandelen in Aalst en dat je weer snel terug bent, want jij bent mijn voorbeeld als het gaat om positief denken.

--


February 27, 2017 at 12:47 PM Flag Quote & Reply

aberghmans@hotmail.com
Member
Posts: 125

beste carine en ineke, het is wel een sombere periode van het jaar wij zouden dichter bij elkaar moeten wonen vind ik , ik ook mis mijn lorgenoten en zou gerust onze handen willen in elkaar leggen

welterusten lieve vrienden

 

agnes

March 5, 2017 at 2:18 PM Flag Quote & Reply

You must login to post.